test det røde

 

Der kan være rigtigt mange grunde til, at man gerne vil være i stand til at kende sin egen  type blod. Det kan være, at man blot er nysgerrig for, at finde ud af hvilken type blod man har. Muligvis er det en sikkerhed ifald man engang skulle blive udsat for en ulykke og får brug for en blodtransfusion. Men der er dybest set også en stor del som benytter deres type blod til, at afregne hvordan de skal leve.

Det er muligt, at anskaffe en blodtypetest til hjemmebrug, på den måde kan du opdage din type blod imedens du er hjemme. Den allermest almindelige test af blodtypen til hjemmebrug, er en såkaldt Eldoncard. Med en blodtypetest, som denne kan man meget hurtigt få et slutresultat som fortæller en hvilken type blod du har. Alt man skal gøre er, at dryppe en lille smule blod ned på din test, så giver den dig svaret.

Kend din type blod ved en ulykke

Der er mange situationer hvor det kan være godt, at have afgjort sin type blod, ved hjælp af en blodtypetester. En af disse situationer kan være ifald du kommer ud for en ulykke hvor man mister en stor mængde blod. Her kan der være brug for, at afholde en såkaldt transfusion af blod. For at være i stand til at foretage en transfusion af blod er det en nødvendighed, at vide sin type blod. Du bør dog ikke fortvivle forudsat du ikke har fået lavet en blodtypetest selv for man vil ikke desto mindre hyppigt udføre en blodtypetest før man foretager en transfusion af blod.

Der findes også flere og flere som mener, at man kan leve et sundere liv dersom man spiser efter din type blod. Ideen er at det er forskelligt hvilke næringsstoffer folk har brug for, alt efter hvilken type blod man har. Nogle har brug for mere kød, hvorimod andre har brug for en endnu mere grøn kost. For at være i stand til at lave en såkaldt blodtypekostplan kræver det naturligvis også, at man foretager en blodtypetest først for, at være i stand til at afgøre sin type blod.

Om man faktisk får det bedre ved, at leve efter en blodtypediæt, er der stadigvæk ikke helt enighed om. Men man kan altid gøre det for, at se hvordan det virker på en selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.