et benyttet rusmiddel

Hash er desværre et af verdens mest benyttede rusmidler kun overgået af spiritus. Det vil sige at fordelagtig mange på verdensplan kommer til, at etablere kendskab til hash. Sådan er det også i Danmark, hvor mange unge på et tidspunkt kan komme til, at eksperimente med hash.

Desværre eksisterer der en risiko for, at du hurtigt kan udvikle et hashmisbrug. Utallige kan nemlig hurtigt blive afhængige af hash, på trods af de kun har prøvet det få gange. Det er ikke muligt, at sige hvem som har et højere anlæg til, at skabe afhængighed men nogle har. Det er bl.a. derfor, at du bør holde dig fra hash.

Såfremt uheldet er ude er det ikke desto mindre meget vigtigt, at du handler hurtigt. Personen som er ramt vil almindeligvis have vanskeligt ved, at se realiteterne i øjnene og vil benægte. Men for dem omkring en vil det normalt være hårdt, at du ikke kan få det andet menneske til, at indse det.

Som forældre kan det være særlig hårdt. For du vil gerne hjælpe, men dette kan være vanskeligt forudsat du ikke kan få lov. Ydermere er det meget, at skulle mistænke sit barn for et hashmisbrug, du vil gerne være sikker i din sag, men det kan være svært. Du kan se efter en masse symptomer, men disse er aldrig rigtig tydelige og de kan være en følge af diverse andre ting.

Nogle forældre løber ud og erhverver sig en hash tester. Det er i dag muligt, at købe sådanne hash tester til hjemmebrug. De giver et rimeligt resultat og på utrolig kort tid. Problemet med sådan en hashtester til hjemmebrug er dog, at svaret aldrig nogen sinde er FULDSTÆNDIGT sikkert, der er mulighed for en fejlagtig positiv. Desuden kan du skubbe den unge væk fra dig, forudsat du kræver, at den unge bruger en hashtester. Det er nemlig et stort brud på tilliden.

Den bedste løsning vil derimod ofte være, at få sig en god snak om tingene. Det skal blot helst være når det andet menneske ikke er påvirket, ellers vil du almindeligvis ikke få noget ud af det. Med en favorabel snak kan du nå langt og det er særlig meget bedre end, at begynde at rode rundt i den unges ting.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.