test i det franske

Rigtig mange af vores landsfæller tager hver sommer mod Det franske. Men såfremt du krydser den franske grænse dette år skal man være opmærksom på at mindes, at have 2 alkoholtestere liggende i automobilet. Med start i begyndelsen af juli er det nemlig et krav , at alle der kører i Frankrig har 2 engangsalkoholtestere liggende i automobilet.

Tanken bag denne lov er, at folk skal have mulighed for, at teste ens promille før du sætter dig ind bag bilrattet. Hvis du har fået en smule, indenbords og er i i syv sind om hvorvidt, at du er i stand til at køre eller ej, skal du altså kunne afmåle din promille. Uagtet du vil anvende din alkoholtester i Det franske  eller ej er det til enhver tid en lov, at du har den i automobilet. Hvis du bliver holdt ind til siden og ikke er i stand til at forevise en alkoholtester kan det medføre en bøde, fra 1. juli 2012.

Man skal overveje, at erhverve sig en alkoholtester i Danmark forinden du rejser. Der eksisterer chance for, at købe en alkoholtester i Det franske, men folk bør  ifølge loven allerede ligge inde med den i automobilet når du krydser den franske grænse. Dersom du vil være overbevist om, at du ikke får nogen bøde.

En hel del kører også igennem Det franske når de skal mere sydpå. For dem gør de samme regler sig gældende. De bør også have 2 tests i automobilet, såfremt de kører over den franske grænse . Når ikke du har nogle alkoholtestere med hjemmefra, skal du have planer om, at købe en alkoholtester i Det franske. Man skal regne med, at stort set alle tankstationer vil begynde med, at sælge tests når de nye lovkrav træder i kraft.

De testere du bør have i automobilet kan ligeledes købes i Danmark til rimelig billige priser. Det vigtige er bare, at du erhverver alkoholtestere der er anerkendt til benyttelse i Det franske. Det er muligvis vanskeligt, at blive klar over hvilke alkoholtestere der er anerkendt, men hvis du benytter internettet til, at google burde det være muligt at opdage forhandlere der forhandler disse.

Man bør tilmed ihukomme, at det stadig er et lovkrav, at du har en  orangefarvet sikkerhedsvest og advarselstrekant  med i automobilet, når du kører igennem Det franske. Dette er trods alt ikke noget nyligt lovkrav.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.