promiller og alkohol

Det er livstruende når man kører alkoholpåvirket, ikke blot for en selv, men ligeledes for alle andre i trafikken. Ikke nok med, at det er livstruende så er det også ulovligt og man kan blive straffet hårdt ifald man kører med en promille på over 0,5.

Det kan på den anden side være kompliceret, at afgøre om man bør køre eller ej. Derfor kan mange med fordel bruge et alkoholmeter. Problemet opstår når man har siddet og fået en smule genstande indenbords, når man skal afgøre om man kan køre hjem eller ingenlunde, bliver det næsten umuligt, at regne ud. For der findes mange faktorer der spiller en rolle. Først og fremmest drejer det sig om hvor meget man har drukket, men det spiller også ind hvor lang tid man har brugt på, at drikke de genstande. Ligesom højde, vægt og køn også spiller en kæmpe rolle.

Hvis man virkelig gerne vil have et fuldstændigt reelt billede har man af den grund brug for et alkoholmeter. Det er den eneste måde som, man kan få et korrekt svar. Det er alligevel langtfra alle alkoholmetre, der afkaster det korrekte svar. I lighed med alt andet eksisterer der nemlig både billige og dyre alkoholmetre. Hvis man ønsker et svar man kan stole på, bliver man nødt til, at købe et dyrt alkoholmeter. Selvom det for mange kan være en fristelse, at beslutte sig for et et mindre dyrt alkoholmeter.

Det er vigtigt med en brændselscelle for, at lave et ordentligt alkoholmeter. Stort set alle har set de alkometre politiet bruger og disse indeholder alle en brændselscelle for, at kunne yde et nøjagtigt resultat. Ifald man beslutter sig for et billigt alkoholmeter uden brændselscelle findes der en acceptabel risiko for, at politiets alkoholmeter vil vise en øvrig promille, såfremt man bliver stoppet. Hvis dette er tilfældet er det til alle tider politiets test der tæller og du vil blive taget med på stationen til en blodprøve.

Selvom et af de gode alkometre godt kan være temmelig dyre, er der også tale om et instrument, der kan benyttes i en del år. Der er altså tale om noget du kan få glæde af i flere år frem og dermed ikke noget du løbende skal betale en hel del penge for.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.