Test med en alkotest

De fleste kender det, man har været til fest og har fået lige rigeligt. Men hvor høj er ens promille egentligt? Og hvem har egentligt fået mest?

Det er selvfølgelig stort set umuligt, at regne sig frem til, hvad ens promille er, for der er rigtig mange faktorer, der spiller ind. Det er derimod normalt noget lettere, at regne ud hvem der har fået rigeligt, at drikke.

Hvis man gerne vil have et sjovt indslag til den næste fest kunne man overveje, at bruge en alkotester. Med en alkotest, har man mulighed for hurtigt, at finde ud af hvem, der egentligt har fået mest indenbords i forhold til deres størrelse. En alkotest måler nemlig promille og dette er også afhængig af størrelse. Det vil sige, at det også sagtens kan være den lave tynde kvinde, der viser sig, at have den højeste promille, selvom hun nok ikke er den der har drukket mest.

Der er gode muligheder for, at købe en billig alkotest, der kan give et udmærket resultat. Der er ikke tale om et helt sikkert resultat og man bør derfor ikke bruge den til, at vurdere om man fx kan køre hjem. Så skal man have fat i en dyr alkotest.

Men en billig alkotest giver gode muligheder for noget sjovt og lidt anderledes til festen. En mulighed kunne være, at man målte sin promille flere gange i løbet af festen og så på hvordan det udviklede sig. Mange vil nok blive overrasket over hvor høj promille de egentligt har, selvom de føler sig rimelig klare i hovedet.

Hvis man vælger en billig alkotest er det dog meget vigtigt, at man ikke tager resultatet for seriøst. Nogle kan måske få lyst til, at køre hjem når de ser, at resultatet er meget lavt. Det bør man dog ikke gøre hvis man kun støtter sig op til resultatet fra sin billige alkotester.

Hvis man gerne vil have en alkotest man kan stole mere på, bør man vælge en med brændselscelle. Disse er dog meget dyre, end de billige, men man får derimod også et resultat man kan stole på.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.