Hash test

Hash er desværre et stort problem, blandt unge. Man regner med at 45 % af alle i alderen 16 – 44 år har prøvet hash og 10 % af denne gruppe har indtaget hash indenfor det seneste år. Ikke nok med at hash kan give sundhedsskader på længere sigt kan det også være en pinsel for alle der er omkring en. For mange betyder det nemlig en ændret personlighed.

Det kan være svært, at bestemme definitivt om en person har et hashmisbrug. Mange af de symptomer der er, kan også skyldes andre ting, som f.eks. alkohol. Det er meget grænseoverskridende, at bede en person om, at tage en hash test og de fleste vil blive meget stødt.

Det er derfor langtfra alle der bør bede om en hash test. Oftest vil det være lettere for folk fra det offentlige eller lignende, at bede om en hash test. For familiemedlemmer eller gode venner kan det ødelægge ens bånd til den man mistænker for et hashmisbrug, hvis man vælger, at bede om en hash test.

Oftest vil det fungere meget bedre, at starte en god dialog i stedet for, at bede om en hash test. Oftest kan man nå rigtig langt ved bare, at snakke om problemet. Sørg dog for ikke at være bebrejdende men i stedet forstående overfor den der mistænkes for et hashmisbrug.

Hash test

Der findes rigtig mange forskellige former for hash tests. Fælles for hash tests er, at de kan måle hash indtag lang tid tilbage. Specielt hvis man tester på blod. Der findes dog ikke hash tests til hjemmebrug, der måler værdierne i blodet. Man vil i stedet normalt måle på spyt eller urin, hvis man vælger en hash test til hjemmebrug.  Hash tests til hjemmebrug vil normalt kunne give udslag hvis man har indtaget hash indenfor den seneste uge.

Det er ikke altid en god ide, at fortælle om en hash test i god tid. Oftest er det smarteste, at komme med den pludseligt. Selvom det er svært, at snyde en hash test er der dog alligevel nogle små kneb man kan prøve. Derudover kan man selvfølgelig stoppe hashmisbruget op til, at testen skal tages.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.