Hjertelyd

Mange blivende mødre og fædre kan stort set ikke vente fra starten af svangerskabet til babyen langt om længe vil komme ud. Det kan for en hel del være rigtig lange måneder fra man sporer svangerskabet til babyen langt om længe kommer ud. Specielt for dem der skal være forældre for første gang kan det blive en stor mundfuld for folk vil gerne gøre alt sammen rigtigt første gang og man skal vænne sig til, at der vil komme en ny person ind i dit liv.

Der er følgelig rigtig mange ting der ændrer sig i løbet af de ni måneder det sædvanligvis tager en baby, at komme ud. Der skal muligvis indrettes værelse til barnet, købes tøj til babyen, købe autostol og meget mere. Men man vil selvsagt også gerne følge lidt med i barnets udvikling undervejs.

Det er sædvanligvis rimelig klart, at øjne på den gravide kvinde, at der er et foster inde i den gravides mave. Men derudover kan det meget vel være forholdsvis vanskeligt, at følge med i fosterets proces. Der eksisterer alligevel måder hvorpå man hjemmefra kan følge med i barnets hjertelyd. Det kan gøres ved hjælp af en hjertelyds monitor. Tidligere var man nødt til, at søge støtte hos en jordemor når man ville have taget en ultralyds scanning af fostrets hjertelyd, men i dagens Danmark kan det foregå hjemmefra, med en lille enkel hjertelyds monitor.

En hjertelyds monitor til hjemmet

En sådan hjertelyds monitor koster kun et uanselig beløb i dagens Danmark og det er noget, som stort set alle har mulighed for, at købe. Det kan være sjovt for hele familien, at følge med i hjertelyden på fostret, som kan høres fra fosteret er ca. TOLV uger og til babyen vil ud.

Det kan være rimelig kompliceret, at benytte en hjertelyds monitor til, at vurdere om fosteret er sundt og rask. Det skal man hellere overlade til et menneske der beskæftiger sig med det professionelt, som har erfaring i, at vurdere hjertelyde fra babyfostre.

Mange hjertelyds monitorer tillader også, at man har mulighed for, at ligge babyfostrets hjertelyd op på en computer, så man kan dele det med venner og bekendte via internettet. Det kan være enormt smart, forudsat faren til babyen er tvunget til, at være langt væk fra barnets mor, men stadig gerne vil have lejlighed for, at følge med i babyfostrets evolution.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.