Narkotest sikkerhed

Hvis du er interesseret i at finde ud af, om dit barn benytter hash eller andre euforiserende stoffer, skal du have fat i en narkotest.

En narkotest kan fås til måling af både urin eller spyt, og de fleste har en sikkerhed på 99 %. Sikkerheden er testet igennem flere laboratorieforsøg, og derfor kan man med en god og pålidelig test, næsten være helt sikker på resultatet.

Der findes som sagt to typer af narkotest, en der tester narkotika i urinen og en der tester i spyttet. Narkotest der tester efter narkotika i urinen er de klart mest anvendte, men begge to fungerer hvis man køber de rigtige mærker.

Udover at der findes to forskellige måder at teste for narkotika på, findes der naturligvis også tests til forskellige formål. Den mest anvendelige narkotest på dette punkt, er tests rettet imod hashbrugere. Det er som regel dette forældre frygter, eftersom det er nemt at falde i en hashfælde som teenager.

Herudover findes der også mange andre narkotest, som kan finde andre former for euforiserende stoffer, såsom ecstasy og kokain. Nogle tests kan tjekke for alle stoffer på én gang, mens andre som sagt har specialiseret sig indenfor enkelte områder. Hvis du er i tvivl om hvorvidt dit barn overhovedet tager noget som helst, kan en test der tjekker for alt være en fordel. Grunden til dette kan være en fordel, er at du på denne måde kan se om der overhovedet er noget at være mistænkelig over.

Som forældre kan en narkotest skabe tryghed og vished om at dit barn ikke tager euforiserende stoffer, hvis resultatet er negativt, mens det omvendt kan hjælpe dig med at få dit barn i afvænning hvis resultatet er positivt. Det er derfor på mange måder en win-win situation, både for forældre og barn.

Du skal som forældre være opmærksom på flere ting før du benytter en narkotest, da der kan opstå komplikationer. Hvis dit barn blot prøver hash sporadisk vil det som regel kun tage 5-7 dage, før det er ude af systemet, mens et længerevarende forbrug kan spores i op til 3-4 uger.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.